Resultaat 1–18 van de 24 resultaten wordt getoond

Let op: de vermelde prijs is 50 % van de totale prijs van het patroon.

Patronen van Quiltworx (Judy Niemeyer) worden geleverd met een Engelstalige handleiding en voldoende patroonpapier om de complete inhoud van het patroon te maken. Als op de verpakking bijvoorbeeld 6 placemats staan, dan wordt papier bijgeleverd voor 6 placemats. Als er applicaties op een quiltpattoon voorkomen dan wordt de  versteviging (lasergesneden) meegeleverd met het patroon.

Ziet u een patroon op de website van Quiltworx dan kunt u het bestellen. Houd wel rekening met een levertijd van 4 tot 8 weken. Als een patroon wel op voorraad is, neem ik even contact met je op.

Bij bestelling betaalt u 50 % van de totaalprijs als vooruitbetaling. Als het patroon is gearriveerd uit de USA krijgt u een factuur via email. Na betaling van het restbedrag en de verzendkosten wordt het patroon naar uw adres verstuurd.

Ook pakketten kunnen worden besteld, eveneens met een levertijd van 3 maanden. Houd er wel rekening mee dat stoffen slechts eenmalig worden gedrukt. Nabestelling is vaak slechts korte tijd mogelijk.

Van veel patronen staat een video op het YouTube kanaal van Quiltworx. Er is ook een Nederlandstalig Youtube kanaal van Quilthoeve waarop u steeds meer instructievideo’s kunt bekijken

error: Copyright Quilthoeve 2020