TOTM 2023

Opgaveformulier Carnival Flowers
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Quiltsoort(Vereist)
Binding meebestellen
Kleurkeuze(Vereist)
Er is een mogelijkheid om de Queen size ontwerpen te veranderen in Wall size van de De Hydrangea, de Raspberry Parfait en de Blueberry Tart. Dit moet ik echter wel op tijd weten, want het scheelt 10 meter stof die ik extra of minder moet bestellen. Graag direct bij opgrave vermelden bij de opmerkingen
Ik wil betalen in(Vereist)
Voor beide Quiltkeuzes geldt dat de betaling in termijnen mag. Termijnbedragen staan achter de keuze: eerst het bedrag voor de Queen, daarna het bedrag voor de Wall Quilt
Ik wil de maandelijkse les volgen in:(Vereist)
Indien meer mensen kiezen voor een andere plaats (bijvoorbeeld meer centraal in Nederland) ga ik op zoek naar een andere locatie. Er moeten dan tenminste 5 deelnemers zijn. Je kunt ook je eigen favoriete quiltwinkel vragen of ik daar les mag komen geven. Een keer per maand wil ik een Zoom les organiseren voor mensen die niet of moeilijk naar een bijeenkomst kunnen komen.
Ik wil de nieuwsbrief graag ontvangen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.