Blok van de maand 2023

Opgaveformulier Blok van de maand 2023
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Keuze Quilt patroon(Vereist)
Keuze Quilt patroon
Binding meebestellen
Ik wil betalen in(Vereist)
Voor beide Quiltkeuzes geldt dat de betaling in termijnen mag. Let bij de selectie op de Quilt die je wilt bestellen
Ik wil de maandelijkse les volgen in:(Vereist)
Indien meer mensen kiezen voor een andere plaats (bijvoorbeeld meer centraal in Nederland) ga ik op zoek naar een andere locatie. Er moeten dan tenminste 5 deelnemers zijn. Je kunt ook je eigen favoriete quiltwinkel vragen of ik daar les mag komen geven. Een keer per maand wil ik een Zoom les organiseren voor mensen die niet of moeilijk naar een bijeenkomst kunnen komen. Als je ervoor kiest om geen of incidenteel lessen te volgen kun je je opgeven per keer.
Ik wil de nieuwsbrief graag ontvangen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.