In verband met de Coronacrisis zijn alle komende activiteiten afgelast. Jammer, maar het is belangrijker om niet ziek te worden, dan om gezellig bij elkaar te zijn. Zodra het weer kan en mag, worden nieuwe data bekend gemaakt. Het spreekt vanzelf dat de webshop gewoon open blijft.

Omdat we graag echt met onze klanten in contact komen en omdat het gezellig is, organiseren we regelmatig een Quiltbee, Snuffelles voor beginnende quiltsters en een workshop (later in 2020). In principe is iedereen hier welkom (Wel graag even opgeven van te voren) en het is niet verplicht om alleen maar met onze stoffen te naaien.
Wil je graag meer informatie over onze activiteiten of een snuffelles bijwonen stuur ons dan een email

Quiltbee

De quilten is van 09.30 – 11.30 uur. De bijdrage hiervoor is € 3,00 incl koffie en thee. Tijdens een bee kun je werken aan je eigen project, snuffelen in de winkel naar nieuwe ideeën en patronen of raad vragen aan meer ervaren deelneemsters.
Op dit moment zijn alle Bees gepland op woensdag. Wil je graag meedoen, maar kun je niet op deze dag. Laat het ons weten, dan gaan we ook op andere tijden een bee plannen.

Snuffelles voor beginnende Quiltsters

De snuffelles is van 09.30 – 11.30 uur en is speciaal bedoeld voor beginnen quiltsters/quilters (want er zijn ook mannen die prachtige quilts maken!). Naar verwachting zal de eerste snuffelles in mei gepland gaan worden.

We richten ons tijdens de lessen speciaal op het maken van een quilt op de naaimachine. Er zijn makkelijke voorbeelden aanwezig. U kunt zelf stof meenemen of werken met kleine stukken stof die in de winkel te koop zijn. Het is de bedoeling dat u uw eigen naaimachine meeneemt. Bijdrage voor koffie/Thee € 5,00

Later in het jaar worden lessen voor beginners gestart waarin we gaan werken aan wat grotere projecten.